Sc Green Way Farm este o societate infiintata in anul 2015, din judetul Constanta, avand ca obiect principal de activitate reproductia, cresterea porcilor din rasa mangalita, abatorizarea si procesarea lor.

Ferma detine si o fabrica de nutreturi de capacitate mica, in care aplicam retete simple pe baza de cereale: porumb, grau, orz, lucerna, soia.

Facem eforturi ca sa avem o crestere naturala, acest lucru intarzie cresterea la maturitate de la 3 luni cat este la un porc industrial  la 14 luni, atunci cand mangalita reuseste sa atinga 120 kg, insa exista garantia unui produs sanatos si calitativ.

Apa este foarte importanta in ciclul de crestere al unui porc  iar  adaparea se face cu apa din put forat la 100 m, avand o calitate foarte buna.

Ferma detine 70 scroafe din rasa mangalita cu origine eliberata de Asocitatia Crescatorilor de Mangalita si Baza din Romania, avand 2 cicluri de fatari pe an cu o medie de 5.5 purcei/scroafa.

Abatorul de capacitate mica care deserveste ferma proprie este dotat conform normelor europene si beneficiaza de laborator de digestie artificiala pentru analiza trichinei, sala de taiere cu toate aparaturile necesare si camere de refrigerare.